•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Devojački Bunar (2008)

Treš horor-komedija "Devojački bunar" u režiji Marka Backovića, nagrađivana na više festivala u zemlji i regionu, dobila je nagradu za najbolju montažu na festivalu "Žisel" u Omoljici. Pavle Halupe, koji je radio na "Devojačkom bunaru", proglašen je za najboljeg filmskog montažera na 40. "Žiselu", festivalu posvećenom životu na selu, na kojem je ove godine bilo izloženo više od 500 fotografija i prikazano 38 filmova.

"Devojački bunar" (2008) dobio je priznanje za najduhovitiji film na Festivalu srpskog filma fantastike u Beogradu, zatim nagradu publike na "FreeNetWorld" festivalu u Nišu i specijalnu nagradu međunarodnog festivala "Prvi kadar" u Sarajevu.

"Devojački bunar" je prikazan na filmskim manifestacijama kao što su Treš film festivalu u Varaždinu i Grosmanov festival filma i vina u Ljutomeru, a na turneji najboljih ostvarenja sa Festivala srpskog filma fantastike predstavljen je u više gradova u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Njegovo poslednje prikazivanje bilo je na završenom Beogradskom letnjem festivalu "Belef". Film “Devojački bunar” autora Marka Backovića dolazi nam iz Srbije te je osvojio nekoliko nagrada na raznim festivalima. “Devojački bunar” stekao je kultni status među ljubiteljima ovakvih ostvarenja u svojoj zemlji i šire. Prikazivan je na festivalima u susjednim zemljama Sloveniji, Bosni i Hrvatskoj (Trash Varaždin) te je ostvario pozitivne kritike. Sve pohvale autoru i ekipi zaslužnoj za ovaj video rad!

Ljudi, žene, deco, starci! 12 minuta kućnog horor trash komičnog ludila...

Pet devojaka ide na odmor, skreću pogrešno i tu nabasaju na ubicu sa sekirom koji čeka kraj bunara. Šta se dešava, pogledaće te sami. Savršena montaža, savršena muzika, savršena gluma...

Žanr:kratki, komedija
Godina:2008
Reziser:Marko Bačković
Scenario:Marko Bačković
Uloge:Miljana Novaković, Mirjana Mladenović, Iva Rakić
Studio: Panzova Pictures
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Trajanje:13 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...