•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džerard Batler igra glavnu ulogu u filmu o Dinamu iz Kijeva

Film će biti zasnovan na knjizi Endija Dogana "Dinamo: Odbrana časti Kijeva", o istinitom događaju koji se odigrao tokom Drugog svetskog rata.

Fudbaleri ukrajinskih timova Dinamo i Lokomotive oformili su u jednoj pekari tokom okupacije fudbalski tim nazvan Start.

Nacisti su, da bi gradu vratili privid normalnosti, organizovali fudbalsku ligu u kojoj je Start, sastavljen od izmučenih i izgladnelih ukrajinskih fudbalera, igrao protiv okupatora u punoj formi.

Nakon nekoliko mečeva koje je dobio Start, odigrana je "utakmica smrti" protiv nemačkih artiljeraca, koji su Ukrajinci dobili sa dva razlike.

Sutradan je većina njih poslata u koncentracione logore, gde su pogubljeni.

Batler će igrati Mikolu Trusevića "Kolju", vođu kijevskog tima. Ostale uloge još uvek nisu podijeljene, a snimanje počinje sljedećeg proljeća.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu