•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristof Valc glumi Gorbačova u istorijskoj drami "Reykjavik"

Valc će glumiti poslednjeg predsednika SSSR-a Mihaila Gorbačova, a Majkla Daglasa ćemo gledati u ulozi bišeg američkog predsednika Ronalda Regana.

Radnje filma 'Reykjavik' je njihov istorijski sastanak, koji se dogodio 1986. na Islandu i bio je najava kraja Hladnog rata. Režije 'Reykjavika' prihvatio se Majk Nevel, a scenario je napisao Kevin Hud ("Becoming Jane").

Snimanje bi trebalo da počne u martu sledeće godine, u islandskoj prestonici Rejkjaviku.

Film će prikazati istorijski sastanak lidera dve velesile, koji je tada predstavljao jedinu nadu za sprečavanje sukoba nezamislivih proporcija.

Izvršni producent Ridli Skot je rekao: "Film će gledaocima omogućiti pogled na dve velike istorijske ličnosti od kojih je zavisila naša budućnost - Gorbačova i Regana.

Valc je za ulogu nacističkog generala u Tarantinovim "Prokletnicima" nagrađen Oskarom, nagradom SAG, BAFTA-om i Zlatnim globusom, a najnoviji projekat mu je Tarantinov vestern "Django Unchained", u kom glumi ulogu lovca na nagrade koju je Tarantino napisao upravo za njega.

Majkl Daglas je nedavno glumio Liberacea u HBO-ovom filmu "Behind the Candelabra", režisera Stivena Soderberga.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...