•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Fly II (1989)

Kakav otac, takav sin. Nova generacija užasa pogodiće svet kada odvratni mutant muve i čoveka krene u osvetnički pohod u nastavku kultnog horora "Muva".

Nastavak uspešnog horora "Muva" počinje od tragičnog kraja prvog filma. Seth Brundle je potpuno transformiran u grotesknu muvu mutanta i ubijen od svoje ljubavi Veronice. Međutim, Veronica je u nezavidnoj situaciji jer je ostala trudna i nije sigurna je li otac Seth ili transformirani mutant. Nekoliko godina posle Martin Brundle (Eric Stoltz) odrasta u laboratorijskim uslovima industrije Bartok pod budnim okom Antona Bartoka (Lee Richardson), nemilosrdnog i beskrupuloznog industrijalca. Martin, koji je postao briljantni naučnik, prihvatio je da nije ništa više od samo običnog eksperimenta. Svoj život je posvetio istraživanju i rešavanju misterija očeve mašine za teleportaciju. Život mu je bezličan dok ne susretne Beth Logan (Daphne Zuniga), borbenu programerku koja se oseća izolovanom i otuđenom poput Martina. Nakon što se njih dvoje zaljube, Martin po prvi put oseti potrebu za životom. Idila ne traje dugo jer Bartok ima druge planove, što u Martinu izazove bes i frustraciju.
Uskoro na površinu počinje izlaziti njegova životinjska priroda i on mora uložiti neverovatne napore da bi ostao čovek i nadvladao mutanta u sebi.

Kultni nastavak kultnog filma koji svakako trebate pogledati.

Žanr:horor, sf
Godina:1989
Reziser:Chris Walas
Scenario:Mick Garris, Jim Wheat
Uloge:Eric Stoltz, Daphne Zuniga, Lee Richardson
Uzrast:R
Award:3 nominacije
Box office:20M USD
Studio: Brooksfilms
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...