•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

2,7 miliona Amerikanaca gledalo prvi film o ubistvu Bin Ladena

Više od 2,7 miliona osoba gledalo je u SAD-u prvi film o vojnoj operaciji koja je dovela do smrti prvog čoveka Al-Kaide Osame bin Ladena.

To je u ponedeljak objavila tv stanica National Geographic koja je emitovala taj program dva dana pre američkih predsedničkih izbora. U saopšenju kablovska tv stanica National Geographic istakla je da je film bio najgledaniji program na njenom kanalu ove godine i da zauzima šesto mesto na listi najgledanijih programa u njenoj istoriji.

Kad je prošlog meseca najavljeno da će film "SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden" biti premijerno emitovan dva dana pre predsedničkih izbora 6. novembra, pokrenuta su brojna pitanja.

Činjenica da je Harvey Weinstein, moćan holivudski producent i skupljač sredstava za kampanju sadašnjeg predsednika Baracka Obame, distributer i jedan od direktora produkcije tog 90-minutnog trilera, pokrenula je govorkanja o filmu.

Reditelj John Stockwell odbacio je, međutim, sumnju u propagandu u korist sadašnjeg predsednika i negirao da bi mu film trebao privući neodlučne birače manje od 48 sati pre otvaranja birališta. Drugi film o toj operaciji, u režiji Kathryn Bigelow, trebao bi da počne da se prikazuje u bioskopima u januaru iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu