•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cameron Diaz: Htela bih imati moći za podmlađivanje muškaraca

Cameron Diaz bi volela da bude čarobnjak i to samo zato da bi muškarce mogla podmlađivati. Prvi je na listi ljudi koje bi podmladila 75-godišnji Tom Courtenay sa kojim glumi u filmu "Gambit".

“Trebalo bi mi malo magije da ga pretvorim u 40-godišnjaka. Jako je šarmantan i izuzetno zabavan”–- otkrila je 40-godišnja lepotica.

Glumica je poznata po vezama sa Jaredom Letom, Mattom Dillonom, Justinom Timberlakeom i Alexom Rodriguezom, sa kojim je prekinula prošle godine. Uprkos činjenici da još nije stala pred oltar, Cameron kaže da veruje kako će jednom postati majka.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu