•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Valiant (2005)

Valiant je mladi je šumski golub koji se zaputio u London jer se želi pridruziti Kraljevskoj avijatičarskoj jedinici goluba pismonoša. Početak je drugog svetskog rata, a Valiant ima veliku želju - da postane heroj. Nakon kursa, zajedno sa svojim kolegama kreće u prave ratne akcije.

U jeku rata Engleska mora komunicirati sa svojim saveznicima (u prvom redu s francuskim pokretom otpora) i za to koristi golubove. U Valiantovoj eskadrili nalaze se jedan ulični golub, gradska faca s Trafalgar Squarea i šminker iz Oxforda. Glavni neprijatelj hrabrih golubova je opaki orao Von Talon.

Najvažnija i najveća akcija filma počinje pred iskrcavanje saveznika u Normandiju. Koliko je Valiant zaista hrabar i kako se nosi sa zadacima, saznaćete kada pogledate film.

Valiant je odličan, zabavni crtani film koji apsolutno preporučujemo svima.

Žanr:animirani, avantura, komedija
Godina:2005
Reziser: Gary Chapman
Scenario: George Webster
Uloge: Ewan McGregor, Ricky Gervais, Tim Curry
Uzrast:G
Studio: Vanguard Animation
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:76 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu