•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reno 911! - Miami (2007)

"Reno 911!", koji je režirao Robert Ben Garant ("Balls of Fury") naklonjen je kultnoj televizijskoj seriji proizašloj iz poznate fabrike komedija - Comedy Centrale. Ljubitelji franšize filmova "Policijska akademija" uživaće u filmu, ali neće biti jedini. Svi koji poznaju humor i gegove Comedy Centrala ("South Park", "Futurama", "Scrubs") znaju da mogu očekivati ponešto više i otkačenije od one vrsta humora koju nudi filmski serijal "Policijska akademija".

Poručnik Dangle (Thomas Lennon) obavesti svoje odeljenje da je pozvan na američku policijsku konvenciju u Miami. Sa sobom povede sedam zamenika: Travisa Juniora (Robert Ben Garant), Trudy Wiegel (Kerri Kenney-Silver), Raineeshu Williams (Niecy Nash), S. Jonesa (Cedric Yarbrough), Clementine Johnson (Wendi McLendon-Covey), Jamesa Garciju (Carlos Alazraqui) i Cherishu Kimball (Mary Birdsong). Nakon 35 sati vožnje šerifovo odeljenje iz Renoa stigne u Miami, ali njihova imena nisu na listi zvanica pa ne mogu prisustvovati proslavi, a ne mogu ni u hotel i zbog toga uzmu sobe u motelu na kraju grada. Iste noći prilično se opuste uz velike količine alkohola, a već iduće jutro, još mamurni, odlaze na konvenciju nadajući se da je rešen nesporazum s njihovim akreditacijama. Kada stignu, shvate da su zgradu zaposeli teroristi koji prete bio-hemijskim oružjem.

Da li će i ko uspeti da reši novonastalu situaciju pogledajte u filmu, verujte nam - biće zabavno.

Žanr:komedija, krimi
Godina:2007
Reziser:Robert Ben Garant
Scenario:Robert Ben Garant
Uloge: Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Kerri Kenney
Uzrast:R
Studio: Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...