•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Supruga Dennisa Quaida podnela zahtev za razvod braka

Pre šest meseci 40-godišnja supruga glumca Dennisa Quaida Kimberly Buffington-Quaid podnela je zahtev za razvod braka, ali ubrzo se predomislila i braku sa Dennisom dala drugu šansu. No problemi sa razuzuzdanim Quaidom (58) sklonim tulumarenju i preljubama nisu nestali pa se Kimberly nedavno opet odlučila za razvod. Ovaj put je definitivno kraj, rekao je njen portparol.

Par je u osmogodišnjem braku dobio četverogodišnje blizance Thomasa i Zoe. Razlog razvoda službeno su nepomirljive razlike u karakterima, a Kimberly se prijateljima požalila kako je Dennis loš suprug i otac koji je vara od prvog dana braka.

Glumcu će ovo biti treći razvod. Najduže je bio u braku sa glumicom Meg Ryan od 1991. do 2001. godine sa kojom ima danas 20-godišnjeg sina Jacka.

Meg takođe nije mogla trpeti Dennisove nevere i zavisnost od kokainu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...