•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

One Fine Day (1996)

One Fine Day je američki igrani film snimljen 1996. u režiji Majkla Hofmana sa Mišel Fajfer i Džordžom Klunijem u glavnim ulogama. Po žanru je romantična komedija, a protagonisti dvoje poznanika - samohranih roditelja koji se dogovore da jedno drugom čuvaju decu.

Film nije izazvao oduševljenje kod kritike, a i matični studio ga je smatrao komercijalnim podbačajem. Pesma For the First Time nominovana je za Oskar za najbolju pesmu.

Kluni je u ulozi Džeka Tejlora, uspešnog novinara, čija je rutina radnog dana narušena kada ga žena iznenada ostavi. Sada je prinuđen da preuzme ulogu roditelja, a mora da spremi priču koja mu je od velikog značaja za posao. Postaje rasejan i pomalo neodgovoran otac, a u isto vreme, manje profesionalan na poslu. Isti scenario dogodio se i arhitekti Melani Parker (Fajferova), koja mora da pripremi odličnu prezentaciju za jedan skup projekat, a u isto vreme da pazi na sina, krijući ga od šefa koji ne voli malu decu. Zbog toga se njih dvoje dogovaraju da na smenu čuvaju decu, pa iako se ne podnose, ubrzo ne mogu jedno bez drugog.

Zanimljiva ideja a i realizacija koja će vam se verovatno dopasti.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:1996
Reziser: Michael Hoffman
Scenario:Terrel Seltzer, Ellen Simon
Uloge:Michelle Pfeiffer, George Clooney, Mae Whitman
Uzrast:PG
Award:4 osvojene
Studio: Fox 2000 Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila