•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dag Elin završava scenario za film 'Svita'

Jedna informacija koja će sigurno privući obožavaoce serije ''Svita'': tvorac serije, Dag Elin, završava scenario za film ''Svita''.

U email intervjuu koji je dao portalu Deadline.com, Dag Elin je rekao da je napisao 110 stranica i da se nada da će za par dana u potpunosti završiti pisanje priče. Da podsetimo, seriaj se završila posle osam sezona a od tada se stalno šuškalo da postoji mogućnost za pravljenje filma prema seriji.

Međutim, letos je Majkl Lombardo, jedan od predsednika HBO programa, izjavio da kompanija još uvek nije dala zeleno svetlo za film. Tada je izjavio: ''Još ivek ne postoji saglasnost. Odluku ćemo doneti kada budemo videli scenario i tada ćemo odlučiti da li će biti snimanja i ko će učestvovati u projektu.''

Čak se je u i poslednjoj epizodi serije moglo posumnjati da ima šanse za film kada je Ariju Goldu ponuđen njegov posao iz snova - da postane šef velikog filmskog studija.

Dag Elin je potvrdio da će Arijevo radno mesto biti fokus radnje filma, dok je producent Mark Valberg izjavio da će to biti 90minutni film prepun ludosti i otkačenih scena.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...