•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emilija Klark je nova Odri Hepbern u "Doručku kod Tifanija"

Emilija Klark, koja u hit-seriji ''Igra prestola'' glumi Deneris Targarjen, ima glavnu ulogu u brodvejskoj predstavi ''Doručak kod Tifanija''.

Ričard Grinberg, nagrađivani i veoma cenjeni scenarista, adaptirao je čuveno delo Trumana Kapotea ''Doručak kod Tifanija'' za brodvejsko pozorište. Premijera se očekuje u februaru, a u ulozi Holi Golajti će se naći mlada i talentovana glumica Emilija Klark. Tu ulogu je maestralno odigrala legendarna Odri Hepbern u kultnom filmu iz 1961. godine.

U izjavi za medije, Ričard Grinberg je rekao da je njegov cilj bio da originalno Kapoteovo delo što vernije prilagodi za pozorište. Želeo je da prikaže Njujork iz godina tokom Drugog svetskog rata, kao i da dočara pomodni i romantični duh grada koji je ujedno bio i grub i težak usled tih ratnih godina.

Grinberg je dobio i veliku podršku Fonda Trumana Kapotea, čiji su čelnici izjavili da je ''gospodin Grinberg predivno adaptirao priču i likove ovog kultnog romana''.

Preostaje nam samo da čekamo premijeru predstave i reakcije pozorišnih kritičara i gledalaca, premda smo sigurni da će, svima nama draga Emilija Klark, maestralno odigrati ulogu Holi Golajti kao što je to učinila i sa ulogom Deneris Targarjen.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...