•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Russell Brand žurkom slavi što je već 10 godina izlečen od heroina

Russell Brand je odlučio da napraviti žurku kako bi proslavio to što je već deset godina uspešno izlečen od zavisnosti o heroinu. Među ljudima koji su pozvani na zabavu su i Keith i Mary Hudson, roditelji njegove bivše supruge Katy Perry, s kojima je komičar ostao u dobrim odnosima i nakon razvoda od njihove ćerke.

“Russell želi da slavi sa svim ljudima koji su mu pomagali zadnjih godina. Uz Katyine roditelje pozvao je i ljude koji su bili sa njim u rehabilitacionom centru u Londonu” – rekao je izvor.

“Keith i Mary su bili jako dobri prema Russellu tokom njegovog braka sa Katy, pa čak i onda kada su stvari krenule nizbrdo. Keith i dan-danas redovno posećuje svog bivšeg zeta da vidi kako je” – otkrio je izvor.

Britanski komičar zabavu namerava održati u Los Angelesu, a svim svojim prijateljima iz Velike Britanije platiće put samo kako bi bili uz njega.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...