•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prodaje se haljina u kojoj je Dorothy tražila Čarobnjaka iz Oza

Haljina ili bolje rečeno haljetak koji je Judy Garland nosila u filmskom klasiku "Čarobnjak iz Oza" sledeće nedelje naći će se u ponudi aukcijske kuće ''Julien's'', a upućeni procenjuju da bi kostim mogao dostići cenu do pola miliona dolara, piše Daily Mail.

Iako je plavo-beli kostim 1939. sašiven u nekoliko primeraka, predsednik aukcijske kuće Darren Julien ističe da je ovaj koji će se naći na aukciji ''Ikone i idoli 2012.: Hollywood'' jedini koji je preživeo zub vremena.

Verujemo da će se na aukciji koja će se održati 9. i 10. novembra 2012. kolekcionari sa užitkom prepustiti čarima cenkanja jer bogata ponuda ovaj put uključuje i belu haljinu koju je Elizabeth Taylor nosila u filmu "Mesto pod suncem", kopiju oporuke i profesionalni set kozmetike koji su pripadali Marylin Monroe, jaknu Catherine Hepburn kao i haljinu koju je Julie Andrews nosila u muziklu ''Moje pesme, moji snovi''.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu