•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Liam Nison je još jednom Brajan Mils, penzionisani agent CIA koga ništa nije moglo da zaustavi u nastojanju da spasi otetu kćerku u filmu Taken. Kad ga na metu uzme misteriozni osvetnik, Brajan mora da angažuje svoj "posebni sklop veština" kako bi porodicu spasio od kriminalaca koji su krenuli da ih ubiju.
Slavni reditelj Luk Beson, koscenarista Robert Mark Kamen i reditelj Olivier Megaton donose nam film 96 sati: Istanbul koji prati uspeh filma Taken iz 2008. godine koji je donio 224 miliona dolara zarade od prikazivanja u bioskopima. Gledaoci su navijali za Nisona, oca koji se preterano zaštitnički odnosi prema kćerki i čije veštine – usavršene tokom godina tajnih operacija – dolaze na probu nakon što je odavno u penziji nakon rada za CIA. Odlučan da spasi kćerku koja je oteta iz pariskog stana, Brajan u filmu Taken kreće na putovanje koje u sekundi može da shvati svatko ko je roditelj. Ovoga puta će u borbi za goli život imati podršku i članova svoje porodice.

Ivan Olsen je običan mladić, i nije ni jak ni spretan. Njegov otac divi se Tarzanu, i voleo bi da je Ivan više poput ovog izuzetnog heroja iz džungle.
Kako to nije slučaj, otac Ivana zove Gumeni Tarzan. Pošto bi voleo da usreći oca, Ivan odlazi kod veštice koja će mu na jedan dan dati super moći. Biti superheroj je zanimljivo jedan dan, ali kada se ispostavi da je veštica pogrešila i da super moći traju i dalje, Ivan polazi u potragu za njom jer želi da bude onaj stari.

U saradnji sa bioskopom Vilin grad obezbedili smo Vam po dve karte za bioskopske projekcije za ove filmove za ponedeljak (96 sati: Istanbul u 22:00 i Gumeni Tarzan 3D u 14:30).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da napišete za koji film bi ste da osvojite karte i da napišete ima filma za koji smatrate da je 'film godine 2012'.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u nedelju a dobitnici će biti obavešteni i putem emaila.

Diskutujte sa nama o filmovima a i o bilo čemu na našem forumu kako bi ste saznali još više detalja o aktuelnim filmskim i ostalim dešavanjima.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...