•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Man With The Iron Fists (2012) - uskoro

"Čovek sa zlatnim pesnicama" je film koji je režirao Robert Ficdžerald Digs, u svetu filma poznat kao RZA. Ova akciona avantura smeštena je u Kinu 19. veka i priča priču o ratnicima, ubicama i usamljenom heroju koji udružuju snage kako bi se odbranili od klana koji preti da ih sve uništi. Pritom priča ima i malo naprorodnu komponentu jer glavni lik otkriva kako da iskoristi drevnu energiju kako bi samog sebe pretvorio u oružje.

U filmu, pored plejade glumaca kineskog porekla koju predvodi Lusi Lu, glavnu ulogu tumači Rasel Krou. Premijera filma najavljena je za 2.novembar 2012. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...