•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sinister (2012) - uskoro

Pisac krimi romana kupuje novu kuću u nameri da u njoj započne pisanje novog uspešnog romana. U kući pronalazi zaostale stvari prethodnih stanara i među njima ostake starih filmskih traka na osnovu kojih zaključuje da su prethodni vlasnici zapravo ubijeni. Ovo otkriće stavlja piščevu porodicu u centar zbivanja koje su pod uticajem nepoznatih natprirodnih sila koje prete da njegovu porodicu postave za žrtve novih stradanja.

Ovo je zaplet novog filma Skota Deriksona pod nazivom "Zlokoban" (Sinister) u kojem glavnu ulogu tumači Itan Hok. Pored Hoka, uloge u filmu tumače Vinsent D'Onofrio, Džejm Ranson, Kler Foli i drugi. Ovaj triler-horor, pod oznakom je R zbog scena nasilja, krvi i straha i kao takav verovatno će se dopasti ljubiteljima horora. Premijera filma u Americi najavljena je za 12. oktobar 2012. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu