•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Jovović se okreće muzičkoj karijeri

Glumica Milla Jovović planira da objavi novi muzički album.

Zvezda filmova "Resident Evil" je za Metro izjavila da snima pesme već 20 godina.

"Godinama objavljujem pesme na svojoj oficijelnoj internet stranici, ali nikada nisam imala želju da to radim profesionalno. Moja izdavačka kuća nije znala šta da radi sa 16-godišnjom devojčicom koja peva narodne pesme i svira akustičnu gitaru. Uvek su mi govorili da žele nešto veselije, nešto uz šta se može plesati. Zbog toga sam odlučila da svoju muziku ponudim besplatno na internetu. Sada planiram da izdam i album i nadam se da će se ljudima svideti dovoljno da ga kupe", rekla je Jovović.

Na internet stranici kao uvodna muzika se može čuti njena pesma "Left & Right". Poslednja pesma koju je izdala oficijelno je singl "Electric Sky", koji je dostupan putem servisa iTunes i Amazon.

"Nadam se da ću do oktobra snimiti nešto jako dobro. Album će se zvati 'Sweeter Than Madness'. Producent će biti moj prijatelj Kris Brener. Moj bivši momak Stjuart Zender će svirati bas", rekla je Jovović.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila