•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oficijalna pesma filma 'SkyFall'

Prema nekim izveštajima, oficijalna pesma koju je za naredni film o agentu Jamesu Bondu snimila pevačica Adele će se zvati "Let The Sky Fall".Novi film o tajnom agentu, 23. po redu u serijalu, u bioskope stiže narednog meseca.

Kako piše Showbiz 411, pesma je zloslutna, dramatična balada.

Stihovi pesme su sledeći: "Pusti neka nebo padne, pusti neka se sruši, mi ćemo stajati ponosni, suprostavitćemo se tome zajedno. Ovo je kraj, zadrži dah i broji do deset, oseti kako se Zemlja miče, a onda, moje će srce pući ponovo."

Još se ne zna kako će pjesma biti predstavljena javnosti, jer Adele trenutno ne namerava da ponovo izda izmenjenu verziju svog albuma "21".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...