•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Budućnost. Amerika je ozračena pustoš. Na Istočnoj obali, od Bostona do Vašingtona prostire se Mega City One - ogromna metropola puna nasilja, sa više od 400 miliona prestravljenih stanovnika. Red u urbanom haosu pokušavaju da uvedu samo „The Judges“ (Sudije) koji su predstavnici zakona, porotnici, sudije i egzekutori - sve u jednom. Jedna od njih je Dred.
„Vrhovni sudija“ šalje ga u misiju da testiraju početnicu, moćnu vidovnjakinju, Kasandru Anderson. Sudije kreću prema naizgled rutinskom ubistvu u zloglasnom mega-bloku Drvo Breskve, visokom 200 spratova, u kome vlada nemilosrdni klan Ma-Ma. Kada Sudije pokušaju da uhapse jednog od glavnih ubica klana, Ma-Ma zatvara celu zgradu i naređuje lov na Sudije. Tako se dvoje Sudija, iskusni Dred i početnica Kasandra, nađu u opakoj i bespoštednoj borbi za preživljavanje.

Policijski kapetan Matej radi na najvećem slučaju u svojoj karijeri. Prilikom pokušaja hapšenja bande opasnih pljačkaša, ceo njegov tim je onesposobljen od strane misterioznog snajperiste.
Zahvaljujući anonimnoj dojavi i akciji policajca Mateja (Danijel Otej), uhapšen je Vinsent (Matju Kasovic), snajperista i vođa bande surovih pljačkaša. On uspeva da pobegne iz zatvora, sa ciljem da otkrije izdajicu u svojoj bandi.

U saradnji sa bioskopom Vilin grad obezbedili smo Vam po dve karte za bioskopske projekcije za ove filmove za ponedeljak (Sudija Dred u 22:00 i Anonimna dojava u 17:00).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je dasledite naša uputstva na Facebook stranici.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u nedelju a dobitnici će biti obavešteni i putem emaila.

Diskutujte sa nama o filmovima a i o bilo čemu na našem forumu kako bi ste saznali još više detalja o aktuelnim filmskim i ostalim dešavanjima.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...