•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Snow Walker (2003)

Pošto je doživeo avionsku nesreću hiljadama milja daleko od civilizacije, pilot Čarli Halidej kreće preko beskrajne tundre do najbližeg mesta. Za sobom ostavlja mladu Eskimku, prelepu i krhku. Nakon žestoke borbe za opstanak, Laveri na kraju gubi snagu na ivici smrti. Misteriozno, mlada devojka se pojavljuje da ga spase i on polako počinje da prepoznaje njenu čudesnu i mističnu povezanost sa ovom zemljom.

"Snežni ep" je zasnovan na kratkoj priči Farlija Movata, i priča priču o pilotu Čarliju Halideju, koji doživljava nesreću u zabačenoj oblasti kanadskog Arktika. Njegova jedina šansa za opstanak je mlada, ali bolesna putnica, prelepa žena Inuita, Kanalak. Uz njenu pomoć, Halidej uči kako da razbije predrasude u cilju prilagođavanja sredini, životu sa zemljom i da nekako prođe nepreglednu pustu tundru da bi se vratio živ u svoj svet.

Žanr:avantura, drama
Godina:2003
Reziser:Charles Martin Smith
Scenario:Charles Martin Smith
Uloge: Barry Pepper, Annabella Piugattuk, James Cromwell
Uzrast:PG
Award:8 osvojenih
Studio: Infinity Media
Zemlja:Canada
Jezik:Engleski
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...