•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jamie Oliver kuvaće božićni ručak za Brada i Angelinu

Brad Pitt odlučio je ove godine igrati na sigurno za Božić. Unajmio je svog dobrog prijatelja kuvara Jamieja Olivera da pripremi večeru za njegovu velik porodicu. Jamie je Brada pokušavao naučiti da kuva, ali Pitt se nije pokazao kao veliki gastronomski talenat. Zbog toga je Oliver pristao u vili Brada i Angeline u Surreyju pripremiti veliku i bogatu večeru na Božić. Odlučio im je u punom sjaju pokazati kako se taj dan slavi u Evropi s tradicionalnim britanskim specijalitetima. Brad i Angie poslednjih meseci borave u Londonu zbog novih filmskih projekata.

Brad i Jamie prijatelji su godinama, a još su se više zbližili otkad slavni glumac sa porodicom živi u Velikoj Britaniji. Dok Angelina boravi na filmskom setu, Brad je odlučio da se posveti deci. Često se može videti u lokalnim supermarketima u kupovini svežih namernica, a obožava deci za večeru pripremati jednostavna jela koja oni vole.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...