•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robin Williams tumači lika kojem je ostalo sat i po života

Uloge koje je tumačio svih ovih godina učinile su Robina Williamsa jednim od najomiljenijih holivudskih glumaca. To se posebno odnosi na komedije.

Ali, jučerašnja scena, kada se Williams izdrao na taksistu koji je udario u njegov automobil, nije bila nimalo prijatna. Srećom po sve prisutne, incident je bio samo deo scene za novi film koji snima ovaj glumac. Novi filmski projekt nosi naziv "The Angriest Man in Brookyln".

Ova filmska priča prati advokata Henryja Altmanna, koji dan pre Dana zahvalnosti sazna da ima redak i progresivan oblik raka i da mu je ostalo još sat i po života. U poslednjih 90 minuta života Altmann shvata da mora napraviti mnogo toga, kao i da mora imati make-up i biti spreman kada kucne čas da se pozdravi sa ovim svetom.

Uz Williamsa će u filmu glumiti i Mila Kunis, Peter Dinglage i dobitnica Oscara Melissa Leo.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...