•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristen Stewart: Da sam snimala samo Twillight, poludela bih

Stewart je rekla da je lik Belle Swan iziskivao mnogo strpljenja i da je srećna što je između tih filmova imala priliku raditi manje projekte.

Stewart je za nemački magazin Glamour rekla: "Živela sam u svetu Twillighta četiri godine. To je dug vremenski period koji je zahtevao mnogo strpljenja. Hvala Bogu pa sam u međuvremenu imala priliku snimati manje filmove kao što su The Runaways, Welcome to the Rileys i On the Road. Da nije bilo tih projekata verovatno bih poludela".

Stewart je takođe rekla i da je ne pogađa puno što je javnost toliko zainteresovana za njen privatni život, jer joj njeni filmovi znače previše.

"Ne mogu dopustiti da me celi ovaj cirkus iritira. Uvek ću imati lepe uspomene sa snimanja filmova Twillight, ali i ostalih projekata. Tu sam ulogu prihvatila jer volim filmove. Znam da su filmovi samo vid zabave, ali mnogim ljudima određeni filmovi ostanu u sećanju. Ja sam jedna od takvih. Filmovi mogu reći neke stvari o vašem životu, mogu vam pomoći da ga bolje razumete, mogu probuditi vaš interes za nečim ili biti razlog zbog kojeg preispitujete neke stvari. Mogu biti veoma važni", dodala je Stewart.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila