•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

8. KIDS FEST nagradni konkurs za osnovce - SNIMI SVOJ FILM: MOJE ŠKOLSKO...

8. Dečiji filmski festival KIDS FEST poziva učenike i učenice osnovnih škola da učestvuju u konkursu - SNIMI SVOJ FILM: MOJE ŠKOLSKO... i osvoje vredne nagrade za celo odeljenje.

Konkurs počinje 20. septembra i traje do 10. oktobra, a u njemu mogu da učestvuju učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole, koji mobilnim telefonom, fotoaparatom ili kamerom snime zanimljiv film u trajanju do 5 minuta, o temi „Moje školsko...“.

Teme koje predlažemo su: „Moje školsko dvorište“, „Moje školsko društvo“, „Moje školsko radovanje“, „Moje školsko uživanje“, „Moje školsko zaljubljivanje“.

Rad na snimanju filma može biti individualan ili grupni, a KIDS FEST ohrabruje zainteresovane da u radu na filmu učestvuje celo odeljenje. Snimljeni video deca treba, u prisustvu roditelja ili nastavnika, da postave na kanal YouTube, a link za postavljeni video da pošalju na adresu mojeskolsko@kids-fest.com.

Filmove koji su u skladu sa propozicijama konkursa i pravilima korišćenja usluga sajta YouTube biće objavljeni na „Samsung“ YouTube kanalu, kao i medijskim kanalima KIDS FESTA. U najuži izbor će ući filmovi sa najvećim brojem glasova na Facebook stranici „MCF MegaCom Filma“.

O pobedniku će odlučiti stručni žiri. Pobednik osvaja „Samsung“ mobilne telefone za celo odeljenje, a nagrada će biti uručena na otvaranju KIDS FES-a 15. oktobra. Najbolji filmovi biće prikazani na 8. KIDS FEST-u.

Tokom trajanja konkursa, KIDS FEST u saradnji sa edukativnim partnerima, srednjom školom ARTIMEDIA i kompanijom UMS, organizovaće filmske radionice u zainteresovanim školama. Predavači su profesori i učenici škole ARTIMEDIA, kao i poznati reditelji Srđan Koljević i Nikola Ležaić.

Konkurs „Snimi svoj film: MOJE ŠKOLSKO...“ ima za cilj promociju odgovorne i kreativne upotrebe moderne tehnologije. Ideja je da ovim konkursom ukažemo deci na činjenicu da moderna tehnologija može da omogući kreativno izražavanje i da unapredimo svest o odgovornosti koju upotreba ovih široko rasprostranjenih „pametnih“ uređaja nosi.

Najpopularniji dečiji festival zabave - Dečiji filmski festival KIDS FEST - održaće se 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i ostalim gradovima širom Srbije.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“, „Kolosej“, „Roda Cineplexx“ i Dvorani Doma sindikata, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplexx“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin grad“.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...