•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđeno: Džad Lou će glumiti u novom filmu Vesa Andersona

Ves Anderson je sigurno odahnuo ovih dana. Nakon nekolicine filmova prilično hladno prihvaćenih od strane kritičara, kao i njihove loše zarade, Andersonu je trebao veliki i uspešan povratak.

Upravo to se i desilo sa prošlogodišnjim ''Moonrise Kingdom'' filmom. Taj filmski projekat je Andersonovoj predstavničkoj kompaniji doveo neke od najpopularnijih glumaca današnjice, poput Eda Nortona, Tilde Svinton, Brusa Vilisa i Franses Mekdormand.

''The Grand Budapest Hotel'', najnoviji projekat ovog režisera, će takođe okupiti neke od najvećih filmskih zvezda. Osim Džonija Depa, upravo je potvrđeno da je i Džad Lou prihvatio ulogu. Nakon nedavnih nagađanja po filmskim kuloarima o tome, sam Džad je to potvrdio u intervjuu za MTV.

Tokom jedne od press konferencija za film ''Ana Karenjina'', gde je svojim glumačkim umećem dokazao da se s pravom nalazi u samom vrhu zabavne industrije, Džad Lou je izjavio da mu je Ves Andreson poslao predivan scenario i da bi snimanje trebalo da počne već u januaru. Dodao je: ''Ekipa će biti standardna. Čuo sam da je i Džoni Dep prihvatio ulogu. Mislim da je moja uloga manja, ali sam jako uzbuđen što ću biti deo Andersonove ekipe.''

Čini se da će Lou s tom ulogom ispuniti jedan od svojih snova, rekavši: ''Veliki sam obožavalac Andersonovog rada. Godinama sam ga zatrpavao mejlovima, pisavši mu da koliko bih želeo da igram u nekom od njegovih filmova.'' Na našu sreću, režiser je očigledno popustio, i veruje se da će se Lou odlično uklopiti u svet Vesa Andersona.

Što se tiče ostalih glumaca, režiser je nedano rekao da će raditi sa svojom ''uobičajenom ekipom'', potvrdivši Ovena Vilsona. Pretpostavlja se da će neke od uloga pripasti i Bilu Mareju, Viljemu Defou i Edrijenu Brodiju, a moguće je da će se u ekipi naći i Edvard Norton i Džef Goldblam. Još uvek se ne zna da li je glumačka veteranka Anžela Lensburi, koja se interesovala za ulogu, dobila potvrdan odgovor.

Što se tiče samog filma, za sada ne zna baš puno. Poznato je da će glavni lik biti vidovnjak i da će mesto radnje barem delimično biti smešteno u Mađarskoj prestonici. S obzirom da snimanje počinje u januaru, sigurno će ostali detalji biti objavljeni tokom 2013. godine.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...