•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Šišanje" prvi srpski film konvertovan u 3D!

Domaći film "Šišanje", reditelja Stevana Filipovića, doživeo je svoje 3D izdanje, na nemačkom i engleskom jeziku, za teritorije na kojima distribuciju filma radi nemačka produkcijsko-distributerska kuća KSM.

Tim filma je izjavio: “Srećni smo i ponosni što ponovo ispisujemo stranice istorije srpske kinematografije, zahvaljujući činjenici da je to prvi srpski igrani film koji je doživeo 3D izdanje (konverzijom filma u 3D u post-produkciji). Film "Šišanje" je, inače, bio najgledaniji u Srbiji 2010. godine, a bio je prikazan i članovima srpskog parlamenta (na specijalnoj projekciji), pokrajinskog parlamenta, u zgradi Skupštine Vojvodine, kao i u Britanskom Parlamentu i na Oksfordu.

Posebno smo zadovoljni što smo na ovaj način uveli i srpsku kinematografiju u red zemalja čiji su filmovi zastupljeni u izdanjima u 3D tehnologiji, koja će i na ovim prostorima u bliskoj budućnosti postati standard. Time smo na neki način zaokružili svoju misiju da se svakim svojim filmom pre svega borimo za plemenitije, tolerantnije i humanije društvo, ali i da, makar na lokalnom nivou, uvek svojim filmovima donosimo nešto novo i sveže na polju tehnologije”.

Pozivamo vas da posetite Sajam tehnike, na štandu Samsunga, u četvrtak u 13h, gde će se 3D klipom filma "Šišanje" promovisati i najnoviji 3D Smart TV proizvodi kompanije Samsung.


TUCK
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....