•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Knightley: Film o Ani Karenjini je pravi udarac u stomak

Keira Knightley i Jude Law igraju glavne uloge u filmu koji je imao premijeru ove sedmice na međunarodnom filmskom festivalu u Torotnu, a glavna glumica je imala samo reči hvale za svoj novi glumački poduhvat.

Ruska aristokratkinja koju igra Knightley je, prema njenim rečima, veoma snažan lik.

"Ona mi se ne sviđa sve vreme, a mislim i da nije poenta da mi se uvek sviđa", kazala je engleska glumica za PostMedia News.

Ana je, kako kaže Keira, savršena supruga i savršena majka, a povremeno i savršena ljubavnica, ali je taj njen duh, koji se može nazvati i demonom, stalno prisutan i ona mu se ne može odupreti.

"Mislim da je sa sramom veoma teško živeti i verujem da je ona prekršila vlastiti moralni kod", kazala je Knightley. "Ona je heroina i antiheroina. Savršen je narcis. Mrzi se i voli istovremeno."

Zvezda koja je glumila likove Grete Garbo, Vivien Leight i Sophie Marceau izjavila je da je sa 18 godina pročitala roman "Ana Karenjina" i da joj se tada on urezao u pamćenje kao "lepa lepršava romansa". Kad je prošle godine ponovo uzela tu knjigu u ruke pomislila je: Ovo nije ono čega se ja sećam.

"Romansa igra samo malu ulogu. Prijateljstvo, seks, ludilo, samoća, ljubomora, neurvoza, sve je tu i to se vrlo retko gleda u celini, a ova knjiga ima sve to u sebi", objasnila je Keira. "Ova knjiga je kao udarac u stomak i upravo to ovaj film pokušava da postigne. U njemu se na ljubav gleda na prilično grub način."

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...