•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Armando Januči pravi satiru društvenih medija za HBO

Armando Januči je nedavno izjavio da će njegov sledeći projekat biti satiričan osvrt na porast društvenih medija.

Nova sezona Janučijeve političke satira ''The Thick of It'' premijerno kreće s prikazivanjem 8. septembra na BBC Two programu, dok je njegova američka serija koja se prikazuje na HBO-u pod nazivom "Podpredsednica" takođe obnovljen, i snimaće se i druga sezona.

Ovaj scenarista i voditelj je takođe izjavio i da radi na novom projektu. Novinaru časopisa "The Observer" je otkrio da piše pilot epizodu koja se fokusira na komapnije društvenih medija i da taj projekat trenutno razmatra HBO.

"Microsoft, Google, Facebook...imate te dvadesetogodišnjake koji imaju pristup milijardama domaćinstava. Gde je otišla moć? Ona gravitira ka tim kompanijama."

Januči je objasnio da se nada da će uspeti da prouči tenziju između investitora i preduzetnika u tim kompanijama, kao i uticaj na likove na ličnom nivou.

"Interesuje me kako to utiče na ljude - imati 25 godina i biti multimilioner i ceo svet zna za tebe."

Januči, koji je zbog svog rada nedavno nagrađen titulom viteza, rekao je i da će nova sezona "The Thick of It" verovatno biti i poslednja.

"Ostavljeno je prostora da se serija nastavi i da se rade specijalne emisije, ali mislim da sam istražio svaku pukotinu i da je vreme da se na to stavi tačka i da se krene dalje."

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...