•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo glumac Majkl Klark Dankan

Majkl Klark Dankan (54), glumac nominovan za Oskara za film "Zelena milja", preminuo je juče u Los Anđelesu, od posledica srčanog udara kojeg je pretrpio u junu, nakon čega se nalazio u bolnici.

Dankan je igrao u nizu hit filmova, među kojima su "Armagedon", "Planeta majmuma", "Ubica mekog srca"... a publika će ga pamtiti i po sinhronizaciji animiranog filma "Kung Fu Panda" i serije "Family Guy".

Glumac je imao i mnogo manjih uloga, dok mu "Zelena milja" i uloga osuđenog na smrtnu kaznu Džona Kofija, nisu donele oskarovsku nominaciju za najbolju mušku sporednu ulogu.

Film iz 1999. godine bazira se na romanu Stivena Kinga, a radnja se odvija u zatvorskom bloku za osuđenike na smrt 30-tih godina prošlog veka. Glavnu ulogu u filmu igra Tom Henks.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...