•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Josh Brolin u filmu "Crazy For The Storm"

Film će režirati Sean Penn, a prvo ime glumačke postave je Josh Brolin, koji će glumiti surferskog i skijaškog gurua, Normana Ollestada.

Film će se temeljiti na sećanjima Ollestadovog sina, kome je ime takođe Norman. Roman govori o njegovom detinjstvu sa zahtevnim i harizmatičnim ocem, koje je proveo među surferima u Malibuu i Meksiku sedemdesetih godina. U romanu je opisana i avionska nesreća, koja se dogodila 1979. iznad planine San Gabriel na jugu Kalifornije. Nesreću u kojoj je poginuo i njegov otac, jedini je preživio jedanaestogodišnji Ollestad.

Ne zna se ko će glumiti Normana Jr., a mnogi smatraju kako će upravo od toga zavisiti uspeh filma čije snimanje počinje na proleće iduće godine, nakon što Brolin završi snimanje filma "Old Boy" reditelja Spikea Leeja.

HBO
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...