•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Get Shorty (1995)

Get Shorty je američka kriminalistička komedija iz 1995. u režiji Barryja Sonnenfelda, a glavnu ulogu igra John Travolta.

Film je baziran na romanu Elmorea Leonarda iz 1990., a 2005. je dobio i manje uspešan nastavak pod naslovom Be Cool.

Glavni lik je Chili Palmer, mafijaš iz Miamija koji uteruje dugove za svog šefa Rayja Barbonija, poznatog pod nadimkom Ray Bones. Bones šalje Chilija u Las Vegas kako bi uterao dug, a tamošnji šef kasina ga unajmi da pronađe producenta niskobudžetnih horora Harryja Zimma. Chili odlazi u Los Angeles gde upoznaje Harryja, glumicu Karen Flores, popularnog glumca Martina Weira i finansijera dilovanja drogom Boa Catletta. Ubrzo shvata da mu njegove mafijaške sposobnosti mogu pomoći u svetu filma i da može ostvariti svoju želju da bude producent filmova. Ali, Bo Catlett se nimalo ne slaže s tim, budući da i on pod hitno želi postati producent jer smatra da nema smisla živeti u Los Angelesu bez bavljenja filmom.

Get Shorty je zabavna komedija, sa dosta akcije koju svakako trebate pogledati u trenucima kada želite da se opustite. Odlična glumačka ekipa, sve same zvezde Hollywooda garantuju dobru zabavu.

Žanr:komedija, krimi, triler
Godina:1995
Reziser:Barry Sonnenfeld
Scenario: Elmore Leonard
Uloge: Gene Hackman, Rene Russo, Danny DeVito
Uzrast:R
Award:7 osvojenih
Studio: Jersey Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....