•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Terry-em Crews-om?

Terry Crews je bivši je igrač američkog fudbala koji je odlučio da postane porodični čovek. „Rialiti” serija "Porodica Kruz" prikazuje se od februara 2010. godine.

Teri će biti i zvezda serije "Are We There Yet?" koju producira Ajs Kjub, a uskoro ćemo ga videti i u akcionom filmu Middle Men u kome glume Luk Vilson i Kelsi Gramer.

Njegovi su filmovi The 6th Day, Serving Sara, Friday After Next, Deliver Us From Eva, Malibu's Most Wanted, Starsky & Hutch, Soul Plane, White Chicks, Idiocracy i The Longest Yard.

Krus je rođen u gradu Flint, Mičigen i pohađao je Flint Southwestern Academy, a zatim Interlochen Center for the Arts i Western Michigan University.

Teri živi u Los Anđelesu. U braku je već gotovo 20 godina, a njegova supruga Rebeka, bivša lepotica, rodila im je petoro dece.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu