•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prva uloga Mejzi Vilijams nakon "Igre prestola"

Mejzi Vilijams, gledaocima poznata po ulozi Arje Stark iz 'Igre prestola', dobila je svoju prvu ulogu mimo popularne serije.

14godišnja zvezda će glumiti u televizijskoj adaptaciji najprodavanijeg romana o duhovima Džejmsa Herberta "The Secret of Crickley Hall". Projekat se radi za gledaoce popularanog britanskog kanala BBC One.

Mejzi će se pojaviti u 3 epizode ove mini-serije istoimenog naziva kao i knjiga na koj je zasnovana. Priča govori o porodici koja se seli u mestašce Krikli Hol (Crickley Hall) kako bi započeli novi život nakon nestanka njihovog sina. Međutim, uskoro otkrivaju da njihov novi dom pohode duhovi koji počinju da ih terorišu.

Scenario i režiju ove trodelne drame radi Džo Ahern, a moderna priča o duhovima se pravi za prikazivanje na Dan veštica - popularni "Halloween". Priča je strašna i prožeta tužnom situacijom porodice kojoj je potrebno vreme da zaleče rane i duhovima kojima je potrebno da nađu večni mir.

Mejzi Vilijams neće biti jedina mlada glumica - pored nje se pojaviti i 17godišnji Bil Milner koji je nedavno završio snimanje filma "Broken" kao i 18godišnja Olivija Kuk, koja će se osim u ovoj ulozi, gledaocima uskoro predstaviti u još jednoj BBC-ijevoj drami "The Fuse", u režiji Toma Grina ("Misfits").

Još jedan od glumaca iz serije "Igra prestola" će imati ulogu u ovom hororu i to Donald Sampter (meštar Luvin).

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu