•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se nastavak filma "Prometheus"

Prema pisanju The Hollywood Reportera, režiser Ridley Scott uveliko priprema nastavak filma "Prometheus".

Radnja filma "Prometheus" je fokusirana na grupu istraživača koji putuju u svemir kako bi istražili poreklo ljudske rase na Zemlji. U filmu su glumili Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron, Idris Elba i još mnogi drugi.

Ridley Scott i studio Fox se sada pripremaju za snimanje nastavka. Unajmljeni su i nove pisci za scenario u slučaju da Damon Lindelof, koji je pisao scnenario za "Prometheus", odluči da se ne vrati na projekt.

Fassbender i Rapace su već potpisali ugovor za novi projekt, koji će se u bioskopima najverovatnije pojaviti u toku 2014. ili 2015. godine.

"Ridley je veoma uzbuđen zbog projekta. Međutim, moramo sve uraditi kako treba. Ne smemo žuriti", kazala je Emma Watts, predsednica produkcije studija Fox.

Scott je nedavno rekao da bi mogući naziv nastavka mogao biti "Paradise".

"Od samog početka sam radio sa materijalom koji je sam sebi davao mogućnost snimanja nastavka", kazao je nedavno Scott.

klix
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...