•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sijena Miler i Tobi Džons kao Hedren i Hičkok

Britanske zvezde Tobi Džons i Sijena Miler glume holivudske ikone Alfreda Hičkoka i Tipi Hedren u novom filmu HBO produkcije 'The Girl'. Film govori vezi između legendarnog režisera i njegove omiljene glavne glumice.

"Ako ste pomislili da su Hičkokovi filmovi intenzivni, sačekajte da u ovom novom, razotkrivajućem ostvarenju vidite njegovu opsesiju sa Tipi Hedren, koja je u to vreme bila početnica u svetu glume" izjavio je Džons.

Ekskluzivne fotografije možete ovde da vidite.

Tobi Džons je glumac čija karijera uključuje i "Igre gladi", "Moja nedelja sa Merilin" i "W". Napomenuo je da je Hičkok prvi put video lepu plavušu u reklami i ubrzo je hteo samo nju u ulozi Melani, glavnog ženskog lika u čuvenim "Pticama".

"On je poznavao svaki aspekt snimanja filmova, i pretpostavljam da je mislio 'Pa, napraviću od nje dovoljno dobru glumicu. Ona ima ograničenja u svojim glumačkim mogućnostima, ali dovoljno sam sposoban i praktičan da ću od nje moći da stvorim ono šta mi treba'." dodao je glumac.

Hičkokov autoritet, i kako je glumica reagovala na njega tokom produkcije "Ptica" i "Marnie", čine osnovu novog HBO filma, čija premijera se očekuje 20. oktobra.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...