•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

02.08.2012.

Četvrtak je dan koje je u bioskopu „Kupina“ rezervisan za premijere. Početak avgusta je obeležila premijera filma „Men on a ledge“ u domećem prevodu Čovek na ivici. U ukupnom trajanju od 102 minuta Niška publika je imala priliku da uživa u najnovijem ostvarenju režisera Asger Leth-a iz 2012. godine. Ovaj triler je u bioskope privukao različitu publiku, od onih mladjih ljubitelja trilera, pa sve do starijih zaljubljenika u sedmu umetnost. U vreme kada se najviše pažnje posvećuje 3D ostvarenjima, dobra akcija, kao što je ova, svakako nije prošla neopažena.

Odlična glumačka ekipa, na čelu sa Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell i Genesis Rodriguez-om nikog u bioskopu nije ostavila ravnodušnim.

Film govori o bivšem policajcu Nick Cassidy-u (Sam Worthington) koji u očajničkoj nameri da dokaže svoju nevinost nakon što mu je smeštena krađa dijamanta vrednog 40 miliona dolara, se odlučuje na potez opasan po život. Nakon skorašnjeg bekstva iz zatvora i bez sigurnog mesta gde bi mogao otići, Nick se penje na ivicu Roozvelt hotela i samim tim privlači pažnju radoznalih Njujorkčana i Njujorške policije.

Uskoro, policijski pregovarač Lydia Mercer (Elizabeth Banks) otktriva Nick-ov plan, da dok su sve oči medija, publike i policije uprte u njega, treba da se odigra opasna radnja koja će okriti istinu o njegovom ukaljanom imenu. Uz pomoć svog brata Joey Cassidy (Jamie Bell) i njegove devojke Angie (Genesis Rodriguez) Nick pokušava da svoj plan sprovede u delo, ali kada se nalazite na ivici zgrade visoke 21 sprat, akcije dobijaju sve ozbiljniji značaj.

Ovaj film je prepun nepredviđenih obrta i scena koje zaustavljaju dah i samim tim dobija toplu preporuku od ekipe Prologa.

MS

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...