•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Deep zvezda "The Grand Budapest Hotela"

Novi film reditelja Wesa Andersona produciraće studio Indian Paintbrush.

Johnny Depp je dobio ulogu u novom filmu Wesa Andersona, za koji je slavni redatelj napisao i scenario. Za sada nije poznato kakvu će ulogu Depp igrati niti detalji priče projekta naslovljenog "The Grand Budapest Hotel". Ovo je prvi film koga će slavni reditelj snimati u Evropi.

Poslednji Andersonov film, koji je primio dobre kritike i odlično zaradio na bioskopskim blagajnama bio je "Moonrise Kingdom", koji je premijerno predstavljen na filmskom festivalu u Cannesu.

Glumačka ekipa još uvek nije sastavljena, a osim Deppa, redatelj bi u svom novom filmu volio da vidi i Billa Murrayja, Owena Wilsona, Edwarda Nortona, Judea Lawa, Jeffa Goldbluma, Adriena Brodyja, Willema Dafoea i Angelu Lansbury.

hbo
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...