•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Minority Report (2002)

Šta biste učinili da ste optuženi za ubistvo koje još niste ni počinili? Tom Cruise napraviće sve što može kako bi pokazao kako i najnaprednija tehnologija može zakazati, u fantastičnom trileru smeštenom u budućnosti.

U 2054. godini čovečanstvo je dostiglo toliki nivo tehnološkog razvoja da može rekreirati ljudske snove koristeći kompjutere i monitore koji ih pretvaraju u holograme. Nakon što John Anderton (Tom Cruise) izgubi sina, kako bi sprečio da drugi dožive istu bol pridružuje se specijalnom policijskom timu koji kriminalce hvata pre nego što počine ubistvo. Troje medija posebnih mentalnih sposobosti u stanju je videti buduća ubistva, a ono što oni vide, uz pomoć modernih tehničkih pomagala mogu videti i članovi Andertonove jedinice, koji analiziraju podatke, identifikuju žrtvu i počinioca, i nastoje sprečiti ubistvo.

Jednog dana, međutim, Johnov se život okreće naglavačke kada mediji imaju viziju kako ubija čoveka koga ni ne poznaje. U begu od vlastitih kolega, Anderton mora dokazati svoju nevinost i otkriti je li ovo ubistvo zaista jedan od retkih slučajeva kada jedan medij vidi drugačije od ostala dva - poznat kao specijalni izveštaj.

Odlična futuristička akcija u kojoj Tom Cruise pokazuje zašto je među najplaćenijim glumcima na svetu. Topla preporuka sa naše strane.

Žanr:akcija, misterija, sf
Godina:2002
Reziser: Steven Spielberg
Producent:Jan de Bont, Bonnie Curtis, Michael Doven, Gary Goldman, Sergio Mimica-Gezzan, Gerald R. Molen, Walter F. Parkes, Ronald Shusett
Scenario:Philip K. Dick, Scott Frank, Jon Cohen
Uloge:Tom Cruise, Colin Farrell, Samantha Morton, Max von Sydow
Uzrast:PG-13
Award:nominovan za Oscara, 16 nagrada i 50 nominacija
Box office:353.6M USD
Studio: Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Website:www.foxjapan.com/movies/minority/index.html
Jezik:Engleski
Trajanje:145 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...