•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spajk Li priprema dokumentarac o Džeksonovom albumu "Bad"

Prijatelj pokojne zvezde, režiser Spajk Li, prikuplja snimke pevačevog slavnog albuma 'Bad'.

Spajk Li, koji je sarađivao sa Džeksonom i smatrao ga prijateljem, kaže kako je gledajući Majklove snimke naučio mnogo toga o njemu.

"U ovom dokumentarcu će se naći snimci iz bekstejdža koje je snimao sam Majkl i koje još nito nije video. Džekson je za album 'Bad' napisao 60 demo pesama, a samo 11 je snimio, tako da smo imali prilike čuti mnogo novih stvari. Bilo je to sjajno iskustvo."

Lijev za sad neimenovani dokumentarac, deo je materijala koji će biti objavljen povodom dvadesetpetogodišnjice izlaska albuma "Bad", na kom su svoje mesto našli hitovi "Smooth Criminal i "The Way You Make Me Feel".

Reizdanje albuma "Bad", zajedno sa dodatnim pesmama, DVD-om i dodatnim materijalima, na tržištu će se naći 18. septembra, a datum premijere Lijevog dokumetarca još uvek nije potvrđen.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...