•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alex Pettyfer

Alexander Richard “Alex” Pettyfer, rođen 10. Aprila 1990. godine, je engleski glumac i model. Igrao je u školskim predstavama i na televiziji pre nego što je bio odabran za ulogu Alex-a Rider-a 2006. godine. U ostvarenju “Stormbreaker”. Pettyfer je rođen u Stevenage-u u Hertfordshire-u, sin je Lee Ireland-a, dizajnerke enterijera i Richard-a Pettyfer-a glumca. Imai mlađeg brata James-a, tenisera.

2005. godine je započeo svoju manekensku karijeru, a debitovao je na britanskoj televiziji u “Tom Brown’s Schooldays”, kao Tom Brown. Kritike su bile pozitivne. Juna 2009. godine je odabran u 50 najprivlačnijih glumaca od strane britanskog ženskog magazina “Company”.

Pettyfer i glumica Dianna Argon su bili u vezi koja se završila februara 2011. godine. Marta 2012. Godine, US Weekly je objavio da su Pettyfer i glumica Riley Keough vereni već 6 meseci.

Filmografija:

2005 Tom Brown's Schooldays Tom Brown

2006 Stormbreaker Alex Rider

2008 Wild Child Freddie Kingsley

2009 Tormented Bradley White

2011 I Am Number Four John Smith/Number Four/Daniel Jones

Beastly Kyle Kingson/Hunter

In Time Fortis

2012 Magic Mike Adam

Fallen Daniel Grigori

2013 The Butler Thomas Westphall

2014 Diamond Dogs TBA

Modeling

2008: Burberry – Spring/Summer

2008: Burberry – The Beat For Men eau du cologne

2009: Burberry – Spring/Summer

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu