•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zločesta Milica igra u nastavku “Otvorenih vrata”

Evo i odlične vesti za sve fanove opasnice Milice iz kultne serije “Otvorena vrata”. Naime, Sofija Jović koja je igrala Milicu se vraća popularnoj ulozi opasnice iz serije. Inače, Milica iz „Otvorenih vrata”, živi u inostranstvu. Na jednom forumu je poručila da joj je drago što se vraća u ulozi opasnice.

Sofija kaže da je svima serija ostala u lepoj uspomeni i da joj je jako drago što se stalno reprizira. Srećna je što je dobila poziv da učestvuje u nastavku serije, iako još uvek ne zna šta čeka ekipu serije niti kakav je scenario. Pomenuta dama sada živi u Njujorku i nada se da se to u skorije vreme neće menjati. Radi kao psiholog i pomalo se bavi istraživačkim radom.

Ona je završila režiju na Long Ajlendu. Njeno primarno zanimanje je doktor psihologije. Radi kao potpredsednica kompanije „Prophase” u Njujorku koja se bavi obukom i istraživačkim radom na polju psihologije. Sve u svemu, publici kultne serije “Otvorena vrata” će biti drago da je ponovo gleda…

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...