•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se nastavak ostvarenja ”Independence Day”?

Jedan od najboljih ”popcorn” naučno fantastičnih filmova sa kraja 20. veka mogao bi da dobije svoj nastavak.

Din Devlin, producent koji je sa Rolandom Emerihom radio na prvom delu, naveo je u intervjuu da su, prvi put, ozbiljno počeli da razmatraju i planiraju nastavak. U razgovoru sa Holywood Reporter magazinom, Devlin je istakao da su mogućnosti za snimanja nastavka ovog hita uvek postojale, ali da su njih dvojica to izbegavali jer nisu smatrali da imaju nešto zanimljivo što mogu da ponude publici.

Međutim, on je istakao da sada, 11 godina nakon njihove poslednje saradnje, imaju koncept koji im se sviđa, kao i da će stvaranje filma biti veliki izazov, ali da su veoma uzbuđeni zbog te mogućnosti.

Originalni film je zaista remek-delo ”letnjih hitova”, i, kao većina filmova isto režisera, ne usteže se (predsednik SAD koji predvodi poslednji napad, i slične, veoma zabavne, gluposti). Uzimajući u obzir činjenicu da je Emerih veoma nepredvidiv, ovaj nastavak, ukoliko nastane, mogao bi da bude bilo šta: od strašnog kolapsa, poptpunog proseka, pa sve do genijalnog dela ”popcorn” kinematografije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...