•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo čuveni Endi Grifit

Legendarni američki televizijski glumac Endi Grifit preminuo je u svojoj kući u Manteu u Kaliforniji u 86. godini. Vest o njegovoj smrti je potvrdio jedan od njegovih bliskih prijatelja.

Grifit je Americi i svetu najviše poznat po u televizijskoj seriji "The Andy Griffith Show". Endi Grifit je takođe igrao i u serijama "Mayberry R.F.D. kao i u jednoj od najdugovečnijih američkih serija "Metlok", a bio je i gospel pevač i dobitnik Gremi nagrade. Kao gost se često pojavljivao i u drugim televizijskim serijama, kao što je to bio slučaj sa serijom "Dosonov svet". Bivši američki predsjednik Džordž Buš ga je 2005. godine odlikovao medaljom slobode.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu