•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Twixt (2011)

“Twixt” je horror čuvenog Francis-a Ford-a Coppola-e sa odličnim Val Kilmer-om u naslovnoj ulozi. Sama priča je vezana za strašni gradić u kome se nalazi kula sa sedam satova koji pokazuju oduvek različita vremena. Ovaj gradić ima i mračnu istoriju vezanu za svirepo ubistvo grupe siročića, a sve to je ostavilo neizbrisiv trag na sadašnjost. Upravo u tu “sadašnjost” nenamerno “upada” srednje uspešan pisac horor romana, koga igra Val Kilmer. On je na svojoj turi i promoviše najnoviji roman, ali je evidentno da je njegova česta pripitost zapravo donekle pokušaj da zaboravi tragediju koja ga je slomila i koja ga i dalje razara a vezana je za smrt njegove kćerke.

Prošlost će se vratiti, a ovaj pisac će se naći tu da upotrebi ono što sazna za svoj budući roman. Prizori će biti strašni, biće prikazani i pomenuti siročići i kako se prema njima ponašao strašni učitelj.

Ljubitelji istinskog horora će uživati, a Coppola će u svom maniru briljirati. Scene su strašne, igra senki moćna, a sama atmosfera u filmu avetinjska. Zato, ljubitelji horora moraju da pogledaju “Twixt” i uživaju.

Žanr:horor, triler
Godina:2011
Reziser:Francis Ford Coppola
Scenario:Francis Ford Coppola
Uloge:Val Kilmer, Bruce Dern, Ben Chaplin
Studio:American Zoetrope
Website:www.twixtmovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....