•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao nam je “Ezel”

Najnovija turska hit serija koja će osvojiti srca mnogih je “Ezel". Njena radnja je inspirisana čuvenim romanom Aleksandra Dime "Grof Monte Kristo", a u Turskoj je vrlo brzo nakon početka prikazivanja stekla veću popularnost od serije "1001 noć". Radnja serije govori o Omeru Učeru. On je dobar i iskren mladić, odan svojoj porodici, ali i prijateljima. Džengiz i Ali njegova su njegova dva najbolja prijatelja sa kojima je blizak kao sa braćom i za koje bi dao život. Tako, nakon dugog boravka u vojsci, Omer se vraća u Istanbul, nestrpljiv i srećan što će napokon zaprositi ženu svojih snova, lepu Ejšan, međutim, za vrijeme njegovog odsustva, prijatelji su osmislili i proveli lukav plan pljačke kazina, ubivši pritom jednog čuvara, i ostavivši dovoljno lažnih dokaza kojim će Omera optužiti i osuditi na doživotnu kaznu. Dok su prijatelji uživali u ukradenim milionima,Omer je u zatvoru proživljavao pakao.

Osim što je svakodnevno razmišljao o izdaji svojih prijatelja i njihovim lažnim svedočenjima, njega su fizički zlostavljali direktor i čuvari zatvora, ne bi li na taj način saznali gde je sakrio novac od pljačke. Tokom jednog obračuna i pucnjave u zatvoru, Omer biva jako teško povređen, ali ubrzo nakon toga uz pomoć Ramiza, moćnog mafijaša, uspeva da pobegde iz zatvora. Nakon bega odlazi na operaciju i njegovo do tada unakaženo i neprepoznatljivo lice dobija novi izgleda, a samim tim i Omer postaje nova ličnost Ezel Bajraktar, mladi i uspešni biznismen i kockar.

Nakon dvanaest godina provedenih u patnji, njegova mržnja prema prijateljima postala je sve jača, pa odlučuje da kao potpuni stranac poseti Kipar ne bi li im se osvetio.

Obavezno pratite “Ezel”, odlična je serija.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...