•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Mambo Kings (1992)

Cynthia Cidre je napisala scanario za ovo ostvarenje kao adaptaciju romana Oscar-a Hijuelos-a “The Mambo Kings Play Songs of Love” za koji je autor dobio Pulicerovu nagradu. Cesar (Armand Assante) i Nestor Castillo (Antonio Banderas) su popularni muzičari u moćnom klubu u Havani, ali kada postanu neprijatelji “pogrešnim” momcima, primorani su da prebegnu u Njujork, a Nestor ostavlja svoju pravu ljubav. U Njujorku, braća rade kao mesari tokom dana dok Cesar pokušava da okupi bend i pristupi njujorškoj muzičkoj sceni. Ubrzo, kao bend pod nazivom “The Mambo Kings” oni dobijaju i termine za nastup u klubu. Cesar se zaljubljuje u Lanna-u Lake (Cathy Moriarty), a Nestor u prelepu Delores Fuentes (Maruschka Detmers), koja želi da postrane učiteljica. Cesar se bavi pevanjem i menadžerskim poslovima benda, dok Nestor svira trupu i piše emotivne ljubavne tekstove pesama. Čini se da je sve dobro dok se Cesar ne suprotstavi bogatašu u latinskom noćnom klubu...Bilo kako bilo, Cesar veliča uspeh njihovog benda, dok je Nestor razočaran i želi da se vrate na Kubu, a film će sigurno ostati upamćen po prelepim emotivnim pesmama, pa ga jednostavno morate pogledati.

Žanr:drama, muzički
Godina:1992
Reziser:Arne Glimcher
Scenario:Oscar Hijuelos, Cynthia Cidre
Uloge:Armand Assante, Antonio Banderas, Cathy Moriarty
Uzrast:R
Award:5 osvojenih
Studio:Alcor Films
Zemlja:France
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....