•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cactus Flower (1969)

Priča o estetskom hirurgu Deniju koji veruje da je nošenjem lažne burme pronašao odličan način za ostvarivanje kratkih veza sa devojkama, sve dok ne upozna privlačnu Palmer i dok mu ne zatreba pomoć najbolje prijateljice Ketrin.

Zasnovan na francuskom originalu "Fleur de cactus" scenarista Pijera Barileta i Žan-Pjer Gredija, prema kojem je scenarijo napisao poznati I.A.L. Dajmond, film sa Valterom Matauom u glavnoj ulozi ponudio je ležernu i šarmantnu priču sa uverljivom hemijom među protagonistima, sa nenametljivom režijom i raspoloženim glumačkim nastupima te sa povratničkom ulogom legendarne Ingrid Bergman. Inače film je doživeo svoj rimejk i u Americi pod naslovom U laži su kratke noge sa Adam Sandlerom u glavnoj ulozi. Film nije naišao na neki veliki uspeh.




Žanr:komedija, romansa
Godina:1969
Reziser:Gene Saks
Scenario:Abe Burrows
Uloge:Walter Matthau, Ingrid Bergman, Goldie Hawn
Uzrast:PG
Award:Osvojen oskar
Studio: Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...