•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Elvis Prisli dobija hologram?

Po uzoru na repera Tupaka Šakura čiji je hologram zabavio posetioce poslednjeg festivala Koačela u Kaliforniji, Elvis Prisli "vratiće se iz mrtvih" u - virtuelnoj formi, zahvaljujući jednoj američkoj kompaniji za specijalne efekte.

Kompanija „Digital Domain Media Group-DDMG“ koja je napravila hologram Tupaka Šakura, biće zadužena za "ponovno rođenje" kralja rokenrola. U saradnji sa kompanijom "CORE Media Group", DDMG će napraviti "seriju virtuelnih slika Elvisa Prislija za razne projekte iz sfere zabave - spektakle, filmove i televizijske produkcije i multi platforme širom sveta". Pojava Tupaka Šakura kao holograma oduševila je posetioce festivala Koačela i eksperte koji su odmah iznijeli da očekuju da će i druge pokojne zvezde videti u tom obliku. Elvis Prisli je umro 1977. ali je i danas jedna od najpopularijih figura u svetu muzike. Prvi studijski album objavio je 1954. i od tada je u svetu prodao više od milijardu albuma. Kompanija DDMG iz Floride radila je specijalne efekte za više od 90 filmova, uključujući "Titanik", "Transformerse" i "Tron".

Još nije poznato kada će biti predstavljen Elvisov hologram.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila