•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kakav je “Prometej 3D”?

Iako film “Prometej 3D” još nije zvanično stigao u svetske bioskope, već su se pojavile prve kritike. Izvesni mediji i kritičari imali su prilike da na zatvorenoj projekciji pogledaju novo ostvarenje Ridlija Skota i po svemu sudeći – film im se dopao!

Watculture navodi da je „Prometej 3D“ : “Uzbudljivi naučno-fantastični spektakl koji bi trebalo da ima serije fanova koji će od istom diskutovati godinama”. “Ridli Skot je osmislio svoj najživlji i najentuzijastičniji film, potkovan ne samo ludačkim scenarijem. već i neverovatnim vizuelnim efektima i nepogrešivim dizajnom scenografije, koji su dostojni nominacije za Oskara”.

Hollywood Reporter smatra da su vizuelni efekti glavna prednost filma, ali Empire i Guardian, koji za “Prometeja” kaže da je “zamršen i kompleksan, spektakularni film koji svoje ludilo drži manje-više pod kontrolom i vrlo je gledljiv, smatraju da je ipak Majkl Fasbender taj koji zaslužuje svu pažnju.

The Hollywood Reporter prenosi: “Tehnički, “Prometej” je savršen. Iako je film sniman u 3D-u, reditelja taj aspekt ne ometa u zamisli i realizaciji. Film upija i koristi taj proces neprimetno. Ne postoji ni lažna, ni naivna nota u efektima”.

Empire piše: “Očaravajući vizuelni efekti, “ljigavo” ludilo i prvoklasno “Fasbenderstvo”.

The Guardian prenosi: “Fasbender je zasenio sve. On filmu daje neverovatni sjaj i preuzima glavni fokus radnje”.

Screen Daily piše: “Prošlo je tri decenije od kada je Ridli Skot poslednji put zakoračio u naučno fantastičnu teritoriju, ali sa epskom fantazijom “Prometej 3D”, jasno je da njegova vizija i besprekorni smisao za dramu i uzbuđenje savršeno odgovaraju žanru i da je napravio film koji je jedan od najnestrpljivije očekivanih naslova ovog leta i koji će uzbuditi i isprovocirati publiku spremnu za njegov prepoznatljivi pečat inteligentne i temeljne režije”.

U domaćoj blogosferi pojavila se i prva srpska recenzija filma, po kojoj je “Prometej 3D” “odličan naučno fantastični film kakvog odavno nismo videli na filmskim platnima”.

Premijera u Beogradu zakazana je za 6. jun u 20:30 u multipleksu „Kolosej“, u 20 časova novosadskom bioskopu „Arena Cineplexx“, i u 21 čas u bioskopu „Cineplexx“ u Kragujevcu i bioskopu „Vilin grad“ u Nišu.

Pretpremijerno u bioskopima Cineplexx BG i KG u subotu i nedelju od 21.30h, i bioskopu Vilin grad Niš od 20.40h!

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....